Berkelfestival 2022: activiteit aanmelden

Zoals op de Berkelfestival website vermeld worden alle organisaties, verenigingen, bedrijven en andere belangstellenden uitgenodigd om activiteiten voor het Berkelfestival aan te dragen. Denkbaar zijn de meest uiteenlopende activiteiten rondom sport, cultuur en natuur. Daarbij mag iedereen zijn creativiteit de vrije loop lopen. Wel zijn er een paar regels:
•      Uw activiteit moet iets te maken hebben met de Berkel of met het leven in de Berkelsteden;
•      Uw activiteit kan speciaal voor het Berkelfestival worden ontwikkeld, maar u kunt ook bestaande activiteiten voor het Berkelfestival aandragen;
•      Als aanbieder van een activiteit bent u zelf verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie en uitvoering van de activiteit;
•      Uw activiteit hoeft niet gratis te zijn voor de deelnemers. U kunt bijvoorbeeld van deelnemers aan een tocht een bepaald bedrag vragen om uw kosten te dekken of als extraatje voor de clubkas.

Download het aanmeldformulier hieronder, vul het in en meld uw bijdrage aan het Berkelfestival aan. Voor de eerste aanmelding hoeft nog niet elk detail bekend te zijn. Beschrijf uw plannen zo concreet als momenteel mogelijk is. U kunt achteraf altijd nog extra informatie verstrekken. Stuur het ingevulde formulier per e-mail aan: team@dieberkel.eu. Het team neemt dan contact met u op.

220203-Berkelfestival-22-Formular-Aktionen-D_NL-END