Marja Schulenberg-van der Werf

Marja Schulenberg-van der Werf

Wie is Marja Schulenberg-van der Werf:

Jaren geleden ben ik “besmet” geraakt door het virus dat Berkel heet.

Samen met de helaas overleden ambassadeur voor o.a. Berkel en Slinge – Jan Ribbers – heb ik de Stichting 3e Berkelcompagnie en Vereniging Vrienden van de 3e Berkelcompagnie opgericht. Beide organisaties hebben al veel bereikt aan de Berkel en overleggen nu, op welke manier ze het beste samen kunnen gaan, om op de meest positieve manier, grensoverschrijdend bezig te zijn voor de Berkel.

Hierdoor ben ik druk met de promotie van de Berkel, op allerlei gebied.

Net als alle andere kandidaten heb ik water in mijn aderen en ben ik er van overtuigd dat water meer is, dan water alleen.

Vanwege mijn werk, mijn vele vrijwilligerswerk en de toenemende mantelzorg, heb ik op dit moment helaas onvoldoende tijd beschikbaar om in het bestuur van Waterschap Rijn en IJssel plaats te nemen. Het lijkt me wel heel interessant om mee te mogen besturen in een organisatie met een gedegen kennis van waterbeheer.

Graag ondersteun ik Vrienden van de Berkel om ervoor te zorgen dat het aantal A.B. leden in WRIJ namens Vrienden van de Berkel groeit.


Hoofdpagina Vrienden van de Berkel